LJ-Doors on tuotemerkki, jonka Lars Jokela Kb perusti yli 30 vuotta sitten. Tuolloin työnjohtaja valvoi tuotantoa ja asioista keskusteltiin kasvokkain. Vaikka nykypäivän digitaalinen viestintä on nopeaa ja tehokasta, halusimme silti säilyttää hyviä asioita menneisyydestä. Sellaiset rutiinit, jotka saavat asiat hoidettua, ja opimme luottamaan toisiimme. ,

L Jokela Oy Ab

Hankimme liiketoiminnan 16.8.2019. Huolimatta siitä, että meillä ei enää ole työnjohtajia, jotka valvovat tuotantoa, teemme kaikille työntekijöille selväksi, miltä tuloksen jokaisessa työvaiheessa tulisi näyttää. Ja valvomme vaatimusten noudattamista. Tuotteita tarkastellaan myös työn eri vaiheissa, esimerkiksi hitsauksen, maalauksen, pakkaamisen ja kokoamisen jälkeen.

Olemme myös vakuuttuneita siitä, että kannattaa puhua ihmisille, ja soitamme myös tarjouksen lähettämisen jälkeen. Siten on helppo tarkistaa ja lajitella asiat niin, että molemmat osapuolet ovat ymmärtäneet tarjouksen eri yksityiskohdat samalla tavalla. Haluamme saada palautetta toimituksen ja kokoonpanon jälkeen, joten toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi ottamaan yhteyttä asennuksen jälkeen.

Tavoitteenamme on toimittaa virheettömiä tuotteita ja ratkaisuja. Siksi työskentelemme mieluummin huolellisesti kuin nopeasti. Se voi olla toisinaan kallista, mutta kannattaa pitkällä tähtäimellä. Meillä on maine luotettavana toimittajana. Tällaista mainetta ei saa, se täytyy ansaita – tekemällä lupaamasi ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Yrityksen perustaja Lars Jokela aloitti uransa suunnittelemalla ovia vankiloihin. Samat ovet ovat edelleen käytössä. Jatkamme tuotantoa aiemmin sovellettujen periaatteiden mukaisesti. Kehitämme tuotteita mielellään yhteistyössä asiakkaan kanssa.