Etusivu

Valmistamme ja asennamme mittatilaustyönä teräs- ja alumiiniovia, samoin kuin ikkunoita, kaiteita ja parvekelasituksia teräksestä ja metallista.

Metalli on turvallinen ja energiatehokas rakennusmateriaali, joka kestää säämuutoksia vääntymättä. Siitä syystä ikkunat ja ovet pysyvät tiukkana, mikä vähentää sähkönkulutusta ja toimii hyvin äänieristyksenä. Tuotteet ovat myös murtovarmoja ja ovet voidaan varustaa sähköisillä lukoilla.

Julkiseen toimintaympäristöön, yrityksiin ja asuntovakuutusyhtiöihin teemme myös ovia, joissa on kylmäsilta, osastoivia palo-ovia ja Daloc sisäovia.

Meidän tuotteet

Ovet

Mittaustyönä teräs- ja alumiiniovet koteihin ja kauppoihin.

Ikkunat

Alumiini-ikkunat, teräsprofiili-ikkunat ja julkisivulasiseinät.

Muut tuotteet

Portaiden kaiteet, parvekekaiteet, parveke- ja terassilasitukset.

Asiakkaamme

Valmistamme ovia ja kaiteita teräksestä ja alumiinista mittaustyönä Pohjanmaalla. Parvekelasituksessa käytämme NIKA-tuotteita ja edustamme Daloc sisäovia. Suojelu- ja museokohteita varten olemme lanseeranneet teräsoven puuverhouksella. Tarjoamme meidän ratkaisujamme asennettuna käytännössä koko Suomeen. Toimitukset tapahtuvat avaimet käteen -periaatteen mukaisesti, ja olemme aina tarpeen vaatiessa yhteydessä muun muassa sähkö- tai lukkoasentajaan.

Tavoitteenamme on toimittaa virheettömiä tuotteita ja ratkaisuja, minkä vuoksi työskentelemme mieluummin huolellisesti kuin nopeasti. Joskus se voi olla kallista meille, mutta pitkällä aikavälillä se kannattaa. Meillä on luotettavan toimittajan maine. Tällaista mainetta ei saa, se täytyy ansaita – tekemällä lupaamasi ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Olemme tehneet yhteistyötä sekä suurten että pienten rakennusyritysten kanssa. Ota yhteyttä palkitsevaan yhteistyöhön!

Toteutamme suunnittelijan vision!

Liiketoimintamme ydin on mittatilaustyönä valmistettujen ovien, kaiteiden ja lasitusten valmistus. Olemme vuosikymmenien ajan suunnitelleet ja valmistaneet teräs- ja alumiinituotteita omien ja muiden suunnittelijoiden piirustusten mukaan.

Meille on kunnia toteuttaa suunnittelijan visio hänen haluamallaan tavalla. Joskus kehitämme yhdessä uusia innovaatioita kertomalla heille näkökulmia tuotannon puolelta. Olemme koko historiamme ajan työskennelleet myös erilaisten tuotannon ja suunnittelun ammattilaisten kanssa. Olemme kiinnostuneita uusista ratkaisuista, näkökulmista ja innovaatioista. Esimerkki tästä on uusi ovimalli suojattuja- ja museokohteita varten, joka on kehitetty arkkitehdin, Porvoon puutyön ja yrityksemme välillä.

Ota yhteyttä palkitsevaan yhteistyöhön!

Vähennä energiakustannuksia ja käytävän melua ja suojaa asukkaita kutsumattomilta vierailta!

Olemme jo vuosikymmenien aikana toimittaneet asuntovakuutusyhtiöille ulko-ovia, autotallin ovia ja kaiteita ja myöhemmin myös parvekelasituksia. Tiedämme, millaisia tuotteita tarvitaan, kun haluat vähentää energiahukkaa ja vedon aiheuttamaa kylmää asuntoyhtiössä. Moderni ja hyvin suunniteltu ovi vähentää merkittävästi myös meluhäiriöitä, koska se sulkeutuu hiljaisesti. Ovissamme on sähkölukitus ja murtosuoja, ja kaiteet, kuten muutkin tuotteet, ovat CE-merkittyjä. Parvekelasitus on lukittava, käyttäjäystävällinen ja helppo siirtää.

Taloyhtiöissä mielipiteet usein eroavat uusimisesta, sekä puolesta että vastaan. Kerromme mielellämme tosiasioita siitä, kuinka säästöjä saavutetaan ja miksi tuotteemme saavat jatkuvasti positiivista palautetta asukkailta. Annamme mielellämme myös osoitteita referenssikohteille.

Ota ensimmäinen askel ja ota meihin yhteyttä!

Laatu on meille tarkoitettu

  • Tarkastelemme työtä jokaisen vaiheen jälkeen.
  • Alihankkijamme saavat selkeät laatuvaatimukset ja valvomme niiden noudattamista.
  • Tuotteet tarkistetaan pakkausvaiheessa.
  • Omat asentajamme varmistavat, että asennukset tehdään oikein.
  • Soitamme aina asiakkaalle kokoonpanon jälkeen ja pyydämme vastausta.
  • Tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Löydät meidät täältä